Alertă la Pandurii! În mintea unora!

Clubul Pandurii Târgu Jiu a dezminţit ieri informaţia publicată pe surse în Pandurul, potrivit căreia este luată în calcul numirea lui Cosmin Pisc pentru a conduce activitatea sportivă. Cei de la Pandurii susţin că informaţia a fost aruncată pe piaţă pentru a crea „o stare de alertă” printre cititori. Ba mai mult, informaţia nereală ar fi „parte dintr-o eventuală campanie de dezinformare cu privire la membrii asociaţi şi conducere”.

Ziarul Pandurul face precizarea că numirea lui Cosmin Pisc în conducerea clubului Pandurii nu ar putea fi cu nimic mai rea decât numirea lui Dorin Ioana, de exemplu, aşa că „starea de alertă” a cititorilor ar fi nejustificată.

În continuare, comunicatul de presă înşiră nişte obligaţii ale ziaristului deontolog, printre care aceea de „a nu publica opinii”!? La final, cei care atentează la onoarea, demnitatea ori imaginea angajaţilor şi asociaţilor de la Pandurii, sunt ameninţaţi cu judecata. Adresa Tribunalului Gorj este Tudor Vladimirescu, nr. 34.

PS: Preşedintele Narcis Răducan a fost sunat de ziaristul de la Pandurul miercuri la ora 11:23, dar nu a răspuns la telefon. :))

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: