EXCLUSIV: Americanul Alex Dolson, acuzat de incest şi pedofilie

Fosta soţie a lui Alex Dolson, născut Dolcescu, cere pedepsirea acestuia pentru abuzurile sexuale la care a supus-o pe fiica lor timp de 16 ani. Florica Totterman este din Petrila, acolo unde l-a şi cunoscut în anii ’70 pe minerul de atunci Alex Dolcescu. Femeia a aflat de pe forumul ziarului Pandurul despre abuzurile sexuale asupra fiicei ei, care i-a confirmat ieri la telefon că totul este adevărat. Fiica, Laura Ramona Dolcescu, a scăpat de teroarea tatălui său abia după ce l-a filmat cu telefonul mobil cum o ameninţa cu pistolul şi a dus înregistrarea la poliţia din Arizona. Alex Dolson, cetăţean româno-american, este aflat în arest preventiv la Târgu Jiu, după ce săptămâna trecută a dat cu Jeep-ul peste o căruţă la Plopşoru şi a omorât doi oameni.

Articolul publicat în ziarul Pandurul despre accidentul în care a fost implicat Alex Dolson a generat o serie de comentarii, inclusiv din partea celor care l-au cunoscut pe Dolson în Statele Unite. Mai multe voci au susţinut că Alex Dolson este pedofil şi că şi-a abuzat sexual fiica timp de peste 16 ani. Fosta soţie a lui Alex Dolcescu, aşa cum îl chema pe acesta în vremea când era miner la Petrila, a citit comentariile şi a făcut mai multe apeluri, tot pe forum, să i se spună mai multe. Ieri, mai întâi fiul, apoi fiica, au luat legătura cu ea şi i-au povestit prin ce au trecut de când au plecat după tatăl lor în America.

„M-a violat, m-a lăsat însărcinată!”

Mărturia fiicei a lăsat-o fără cuvinte pe Florica Totterman. „Ieri m-a sunat, o dată dimineaţa, apoi noaptea. Mi-a spus că tot ce spun cunoscuţii ei pe forum este adevărat. Mi-a spus: m-a violat, m-a lăsat însărcinată, am trăit în teroare şi ameninţări”.

Florica Totterman a povestit pentru Pandurul şi Gorj TV că fiica i-a ascuns în tot acest timp drama prin care a trecut: „Eu m-am căsătorit cu Dolcescu în ’73. Zece ani mai târziu el a plecat din ţară, iar în ’87 am divorţat. Era violent şi cu mine, mi-a pus cuţitul la gât când eram însărcinată în patru luni cu al doilea copil. Am stat şi în arest 48 de ore din cauza lui, că m-a reclamat că am furat din gestiune, apoi s-a dovedit că nu a fost adevărat. La divorţ, copiii mi-au fost daţi mie spre creştere, dar apoi au plecat la el şi au trăit în teroare. Dar, nu mi-au spus nimic până acum”.

Ieri, Laura Dolcescu i-a povestit mamei sale că a reuşit să plece din casa tatălui ei acum patru ani, după ce l-a filmat cu telefonul mobil cum o ameninţa cu pistolul şi a dus înregistrarea la poliţie. Florica Totterman ar vrea ca poliţia din România să ia legătura cu cea din Arizona, să afle că acolo există un mandat de arestare pe numele fostului ei soţ. Şi mai vrea ca acesta să plătească pentru răul făcut copiilor ei: „El este un pericol, a violat fata şi a terorizat-o. Tot timpul îi vorbea urât, îi spunea: ai să ajungi o curvă ca mamă-ta, o să ajungi să nu ai chiloţi pe tine, o jegoasă”.

Anuşka şi Anonim i-au dezvăluit incestul

Şi totuşi, până acum câteva zile Florica Totterman nu a ştiut nimic despre teroarea în care au trăit copiii ei. Mai multe comentarii făcute de cititori pe pandurul.ro i-au atras atenţia femeii din Petrila care i-a fost soţie lui Alex Dolcescu. Aceasta a citit cu groază că fiica sa a fost abuzată sexual în America de tatăl său. Comentariile, semnate Anuşka sau Anonim, i-au confirmat Floricăi Totterman unele presimţiri că viaţa copiilor ei în SUA nu este tocmai bună.

“Americanul trebuia să nu fie beat şi să nu conducă maşina cu viteze peste limitele legale. Cu sau fără căruţe, el nu ar fi putut evita nimic. Bolidul l-a protejat, dar poate Poliţia Română va stabili adevărul şi pedeapsa după cum o merita. După ce şi-a abuzat sexual propria fată încontinuu pentru ultimii 16 ani, Dumnezeu i-a dat aceasta povară pe care să o care în spate”, a spus Anuşka pe forumul de la Pandurul.

“Mai oameni buni... un individ omoară doi oameni în accident... îşi abuzează sexual propria fiica timp de 16 ani, se ocupă numai cu tâmpenii şi ilegalităţi şi voi sunteţi de partea lui--”, era un alt comentariu, semnat Anonim.

Florica Totterman a citit comentariile şi făcut apel, tot pe forum, la fiica ei şi la cei care o cunosc să îi confirme dacă este adevărat. „Mulţumesc ziarului Pandurul că ne-a găzduit comentariile şi fata mea, cu care nu mai vorbisem de doi ani şi jumătate, m-a sunat. Mi-a spus că totul este adevărat şi că a trăit într-o teroare de nedescris. Am simţit că nu este în regulă, dar de câte ori am întrebat-o înainte îmi spune că e totul bine, că e ok. Şi băiatul a fost terorizat, dar acum nu mai vrea să recunoască”, a spus Florica Totterman.

„M-a declarat moartă să poată scoate fata din ţara”

Florica Totterman a spus că la divorţul pronunţat în 1987 copiii au rămas în grija ei. Fata avea 14 ani şi jumătate când tatăl ei, venit în România, i-a oferit cadouri peste cadouri pentru a o câştiga de partea lui. „Pur şi simplu a fost luată de tatăl ei în America. În urma procesului nostru de divorţ, mi-a fost dată mie spre creştere până la 18 ani împreună cu fratele ei. A venit şi a luat-o, acordându-i atenţie, cumpărându-i aur foarte mult, rochii. Aceste lucruri au luat-o de lângă mine, fără acordul meu. I-am spus că dacă nu se acomodează acolo, poate să vină oricând înapoi în România. Mai târziu m-am interesat cum a reuşit să scoată copilul din ţară şi am aflat că m-a declarat moartă”, a povestit Totterman.

Fiica a revenit în ţară în 1993, la înmormântarea bunicului ei, dar nu a povestit nimic. Tot în 1993 a plecat şi fiul Floricăi Totterman, care avea 17 ani. Aceasta a aflat că şi băiatul a trecut prin momente grele, dar tânărul nu este pregătit să vorbească despre „coşmarul american”.

Galerie foto



Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: