EXCLUSIV: Noi dezvăluiri în cazul americanului Dolson

Noi declaraţii în cazul americanului Alex Dolson. Dezvăluirile nu se referă la uciderea a două persoane din Plopşoru, ci la acuzaţiile fiicei şi fostei soţii de pedofilie şi incest. Fratele fetei pe care ar fi abuzat-o Dolson, Sebastian Dolcescu, are altă variantă. Tânărul îşi apără tatăl şi spune că nimic nu este adevărat din ce s-a spus, ba mai mult spune că sora lui a trăit alături de tatăl său ca o adevărată prinţesă, iar povestea cu violul este doar o răzbunare.

După ce a văzut în presă declaraţiile defăimătoare la adresa tatălui său, cum că a violat-o pe sora sa, băiatul lui Alex Dolson, care a plecat odată cu sora lui în America, dezminte acuzaţiile şi spune că Laura Dolcescu a trăit ca o prinţesă şi că în niciun caz nu a fost violată. Acelaşi lucru este susţinut şi de un nepot al lui Dolson. „Fata a trăit alături de tatăl ei ca o prinţesă, povestea asta este inventată, dar se va face dreptate“, a declarat nepotul lui Alex Dolson, Ion Viorel. Fiul lui Alex Dolson este hotărât să îşi dea mama în judecată pentru că a spus că tatăl lui l-a agresat şi pe el şi consideră că i-a lezat imaginea. În ţară va veni în perioada următoare şi fiul pe care îl are din cea de-a doua căsnicie, pentru a spune că totul este o minciună.

 „O plimba în limuzine şi îi făcea cadouri bijuterii de aur”

Fiul lui Alex Dolson spune că sora lui a primit de la tatăl său cât a stat în America ceasuri şi brăţări de aur şi o maşină de mii de euro. “Sunt foarte multe poze şi filmări în care se vede clar că Laura era fericită. Când a împlinit 18 ani s-a plimbat cu limuzina, a primit cadou de la tata un ceas de aur. O fată aşa răsfăţată, care avea totul se poate numi violată- A inventat totul“, spune Sebastian Dolcescu, fiul lui Alex Dolson.

În schimb, Laura este susţinută de mama ei, care vrea ca fostul soţ să fie pedepsit pentru ce i-a făcut fetei. Asta se întâmplă în condiţiile în care Florica Totterman, a aflat această poveste de pe forumul Pandurul, deoarece nu vorbea cu fiica sa.

„Laura minte să se răzbune, iar mama pentru bani“

Sebastian Dolcescu spune că povestea cu violul este inventată de sora lui, pentru a se răzbuna pe tatăl său. Alex Dolson i-a făcut fiicei sale un act de vânzare-cumpărare pe o casă din America, pe care aceasta a vândut-o când a tatăl ei a venit în ţară. “Laura a vândut casa, iar tata când s-a întors în America a aflat de la soţia sa că nu mai au casă. Acum soţia lui de acolo, împreună cu fiul lor, stau în chirie din cauza asta. Laura cheltuieşte acum banii de pe casă cu un bărbat însurat, care are şi copii. Din cauza asta tata s-a certat cu ea, iar acum Laura vrea să se răzbune inventând povestea asta. În perioada în care spune că a fost violată, a venit de mai multe ori în ţară, de ce nu a spus nimic, de ce nu a rămas aici dacă într-adevăr se întâmpla aşa- Dar minte, iar mama ei o susţine pentru că speră ca Laura să îi dea bani. De asta nici nu au mai vorbit la telefon, deoarece de câte ori vorbea cu mama, ea îi cerea bani şi Laura a refuzat să îi mai răspundă“, a declarat Sebastian Dolcescu.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: