Altă infracţiune pe strada Prieteniei din Rovinari

Cinci persoane, printre care şi un minor de 14 ani, au fost prinse în flagrant de poliţişti, în timp ce sustrăgeau diverse bunuri feroase sau neferoase, pe care, ulterior, intenţionau să le valorifice la centre de colectare a fierului vechi.

În data de 09.08.2011, ora 07:30, poliţişti ai Poliţiei Comunale Mătăsari au identificat pe P.V., de 42 ani, E.F., de 23 ani şi G.G., de 33 ani, toţi din localitate, în timp ce transportau pe DJ 673 A, într-un atelaj cu tracţiune animală, 4 traverse metalice de tronson.

Poliţiştii au constatat că suspecţii au sustras aceste traverse, a căror valoare urmează a fi comunicată ulterior, din halda exterioară a Carierei Jilţ Nord.

Bunurile au fost ridicate şi restituite de poliţişti, unităţii prejudiciate.

Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La aceeaşi dată, ora 19:10, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare pe str. Prieteniei, poliţişti ai Poliţiei Oraşului Rovinari au prins în flagrant pe C.V.A., de 19 ani şi un minor de 14 ani, ambii din localitate, în imobilul fostei fabrici de confecţii.

Suspecţii, profitând de faptul că imobilul nu este asigurat cu sistem de pază sau alarmare, au pătruns în interior cu intenţia de a sustrage mai multe ţevi din cupru, pe care să le valorifice la un centru de colectare a deşeurilor metalice. De asemenea, cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că cei doi tineri, pentru a pătrunde în interiorul imobilului, au spart un geam de la o fereastră a clădirii.

Suspcţii sunt cercetaţi în stare de libertate aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: