Am rămas şi fără dr Dumitru Butulescu

Anul care tocmai e aproape de final se încheie cu încă o pierdere majoră pentru medicina gorjeană, după ce dr. Dumitru Butulescu a trecut în nefiinţă în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. În timp ce mai toată lumea era cu gândul la procentele electorale ale candidaţilor, departe de Târgu Jiu, pe un pat de spital din capitală, îşi dădea suflarea cel care, de-a lungul deceniilor de activitate, a salvat vieţile a mii de copii.

Şef al Colegiului Medicilor din judeţ şi al secţiei Pediatrie de la spitalul judeţean, Butulescu reprezintă o pierdere incontestabilă pentru toţi cei care l-au cunoscut. Specialistul care şi-a sacrificat multe din nopţile sale pentru a fi aproape de micuţii pe care îi avea sub îngrijire a plecat acum într-o lume în care se va odihni pentru vecie.

Decesul lui Butulescu s-a produs în urma unei suferinţe descoperite destul de târziu, vara trecută, un cancer nemilos punând capăt vieţii unui doctor pe care nu-l vor uita prea curând cei pe ai căror copii i-a îngrijit de-a lungul timpului. "Cred că a dispărut tatăl copiilor din Gorj, Suferim toţi cei care l-am ştiut. Şi noi, colegii lui, dar şi părinţii celor pe care i-a îngrijit, nu-l vom uita niciodată. Va fi un mare gol în sufletele noastre prin dispariţia lui", afirmă purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, dr. Constantin Pălivan. Trupul neînsufleţit al lui Butulescu va fi adus azi la Târgu Jiu, înmormântarea fiind programată mâine la Cimitirul Municipal.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: