Ambasadorul Norvegiei vine mâine la Gorj

Ambasadorul Norvegiei, Øystein Hovdkinn, este aşteptat mâine în judeţul Gorj. Acesta va vizita Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” de la Dobriţa pentru a vedea stadiul lucrărilor la reţeaua de canalizare, investiţie care a fost realizată cu ajutorul statului norvegian. Ambasadorul şi-a programat deja o întâlnire cu conducerea judeţului şi cu reprezentanţii presei locale. (D.M.)  

Ştiri pe scurt:

Transport gratuit de 8 Martie

Doamnele şi domnişoarele pot circula astăzi cu mijloacele de transport în comun, care aparţin societăţii Transloc, fără a plăti bilet. De asemenea, şoferiţele sunt scutite de taxa de parcare în parcările cu plată din Târgu Jiu şi nu sunt sancţionate dacă parchează în locuri nepermise. (D.M.)

Ziua Femeii, la Cluburile Vârstnicilor

Ziua Femeii va fi sărbătorită şi de pensionarele din municipiul Târgu Jiu. La Cluburile Vârstei a Treia vor fi organizate spectacole de către artiştii Şcolii Populare de Artă, iar sărbătoritele vor primi flori din partea autorităţilor. De asemenea, doamnele vor putea participa la tombole având posibilitatea să câştige cutii cu bomboane, cine romantice şi invitaţii la teatru. (D.M.)

Comercianţii de fructe şi legume, sancţionaţi de DSVA

Inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj i-au verificat săptămâna trecută pe comercianţii de fructe şi legume din Piaţa Litomarket. În urma controalelor au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de 6300 lei, comercianţii fiind depistaţi că vindeau fructe şi legume fără să aibă documente de calitate şi conformitate. De asemenea, produsele erau depozitate în mod necorespunzător, nerespectându-se condiţiile de întreţinere şi igienă a spaţiilor. (D.M.)   

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: