Sindicalistul Nelu Roşca şi-a tuns colegii de serviciu

Nelu Roşca, lider de sindicat la EMC Motru, şi-a tuns colegii de serviciu pentru a ajuta un copil să poată auzi ce se petrece în jurul lui. Este vorba de Alexandru, un băiat de 14 ani din Motru. 2.200 de lei a câştigat sindicalistul în calitate de frizer. Părinţii lui Alexandru spun că proteza de care fiul lor are nevoie pentru a putea auzi costă peste 10.000 de lei şi nu au bani să o achiziţioneze.

Alexandru are 14 ani şi fără aparatul auditiv nu ar şti ce se întâmplă în jurul lui. Părinţii băiatului lucrează, însă au salarii modice. Au primit sprijin financiar din partea unor oameni cu suflet, i-au cumpărat lui Alexandru o proteză care să-l ajute să audă ca un copil normal, dar acum trebuie schimbată. Au nevoie de 10.000 de lei, au economisit cât au putut, dar nu au reuşit să strângă nici măcar un sfert din sumă.

Tatăl lui Alexandru este coleg cu Nelu Roşca, lider de sindicat la EMC Motru. Acesta din urmă a acceptat să fie frizer pentru o zi în speranţa că astfel şi-ar putea ajuta colegul. Şi nu a sperat degeaba. Toţi cei care au trecut pragul frizeriei din Motru în care a lucrat sindicalistul Nelu Roşca au lăsat un bacşiş considerabil. Au apreciat atât felul în care au fost tunşi cât şi gestul. Frizerul de ocazie, sindicalistul Nelu Roşca, a donat şi el personal bani pentru Alexandru, în schimbul unui masaj la cap făcut de către asistenta sa. S-a strâns în total suma de 2.200 de lei. Părinţii lui Alexandru au mulţumit din suflet tuturor celor care contribuit financiar pentru ajutorarea fiului lor. Toate aceste lucruri au fost prezentate aseară în cadrul emisiunii „Meseriaşi de ocazie“, difuzată la Gorj TV începând cu ora 19.

Vizualizări: 1,159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: