Sexy Silvana “şi-a tras” buletin de Târgu-Jiu

Silvana Brăgaru, gorjeanca devenită celebră în Germania pentru apariţiile sale nud, a venit ieri la Târgu Jiu pentru a-şi schimba buletinul. Ea a vorbit despre logodnicul său, dar şi despre planurile pe care le are pentru ziua ei.

Silvana Brăgaru a trebuit să-şi reînnoiască buletinul şi s-a prezentat ieri la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor din Târgu Jiu pentru a-l ridica. Nu a fost însoţită de iubitul său, el rămânând în Germania. Silvana a povestit despre planurile pe care le are în viitor sau despre delicatesele pe care bunica sa i le pregăteşte de fiecare dată când ea se întoarce acasă. „Nu voi sta decât până luni acasă. Am venit să stau puţin şi cu părinţii mei. Îmi place tot ce îmi găteşte bunica mea, m-a primit cu de toate. Cel mai mult îmi plac sarmalele, salata boeuf şi friptura”, a spus Silvana Brăgaru.

În curând, Silvana Brăgaru se va căsători cu un german bogat chiar luna aceasta. Fostul iepuraş Playboy nu a omis nici să-şi etaleze frumosul inel de logodnă primit de la iubitul sau.

 Pe 10 martie va împlini vârsta de 25 de ani. Nu va organiza o petrecere în Târgu Jiu, va celebra această zi alături de iubitul său în Germania. „Mă înţeleg foarte bine cu iubitul meu. O să îmi sărbătoresc ziua de naştere alături de el în Germania. Acasă nu o să organizez nimic, pentru că nu este timp”, a mai spus Silvana Brăgaru.

Prietenele s-au bucurat să o revadă

Frumoasa Silvana a venit însoţită de prietena sa cea mai bună, Mădălina Scânteie. Prietena sa spune că abia aştepta ca Silvana să revină în ţară. „ Îmi era foarte dor de ea, acum stă în Germania şi o văd foarte rar. Suntem cele mai bune prietene, ca nişte surori”, a  spus Mădălina Scânteie.

Silvana Brăgaru a fost aleasă de către publicaţia „Bild”, ca fiind cea mai frumoasă femeie a anului 2009 în Germania.

Galerie foto





Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: