Ameninţări cu sabia la Turburea

Un tânăr în vârstă de 27 ani, din comuna Tulburea este cercetat de poliţişti, fiind suspectat că a ameninţat cu sabia un localnic.

În data de 04.09.2011, orele 19:50, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi de un cetăţean din comuna Turburea, cu privire la faptul că a fost ameninţat cu o sabie de către M.M., de 27 ani, din aceeaşi localitate.

La faţa locului a intervenit imediat un echipaj de poliţie. Poliţiştii au găsit asupra tânărului o sabie cu lama de 52 cm lungime şi 3 cm lăţime, lama nefiind ascuţită. Poliţiştii sau ridicat sabia şi l-au condus pe suspect la sediul poliţiei.

Suspectul este cercetat în stare de libertate, în cauză fiind întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept, în locurile publice şi în împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, sisului, boxului, castetului, ori a altor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: