Ameninţată de un samsar

O târgujiancă este ameninţată după ce a povestit presei cum a fost păcălită de un smasar, după ce i-a dat o maşină în locul căreia trebuia să-i aducă alta mai bună. Acesta i-a adus una, însă defectă. Femeia a fost ameninţată de acesta după ce în Pandurul, dar şi la Gorj TV au apărut articole pe această temă.

“Pentru afirmaţiile aduse la adresa mea pe la TV o să aveţi nevoie de ceva bani de cheltuială. De abia acum o să înceapă războiul. Întreabă un avocat şi vei vedea. Ne mai auzim scumpete. Aşa îmi umplu şi eu conturile de pe urma proştilor”. Aşa sună unul dintre mesajele trimise Roxanei Bucur de către respectiva persoana. În alt SMS face referire şi la un poliţist despre care susţine că ar fi cotizat în conturile lui ar putea confirma. “Vezi că la poliţaiul de i-am rupt mâna i-am luat 200 de milioane, ţie o să-şi iau vreo 500 pentru pătarea imaginii şi afirmaţii nejustificate. Treaba ta. Să nu vă vindeţi casa”. Roxana Bucur nu a depus plângere la poliţie în baza acestor mesaje şi nici nu ştie dacă va face acest lucru pentru că nu mai are încredere în oamenii legii şi nici în modul în care aceştia îşi fac treaba.

Roxana Bucur a semnat în urmă cu câteva luni un contract de vânzare cu un samsar de maşini din municipiul Târgu-Jiu pe care îl cunoştea de ceva timp. Tânăra i-a dat maşina ei, iar în schimbul acesteia a vorbit cu respectivul să-i aducă un anumit autoturism. Târgujianca a rămas cu buza umflată după ce samsarul i-a adus o maşină defectă, care stă mai mult prin service-uri auto.

În urmă cu câteva zile, atât fata cât şi mama acesteia au povestit echipei Gorj TV şi Pandurul problemele cu care se confruntă şi se plângeau atunci de nepăsarea poliţistului care se ocupă de caz.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: