Amical cu opt goluri în ultima zi de cantonament pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu va reveni la Târgu Jiu după ce a susţinut vineri un ultim meci amical şi a încheiat stagiul de pregătire de la Timişoara. Gorjenii au remizat în ultimul meci de verificare, scor 4-4 cu Ripensia, o formaţie cu care au mai jucat un amical săptămâna trecută.

Pandurii şi Ripensia s-au întâlnit vineri amical, pentru a doua oară în mai puţin de şapte zile, ambele echipe finalizând cu acest joc de verificare stagiile centralizate de pregătire. Meciul amical s-a încheiat la egalitate scor 4-4, după ce la precedentul joc disputat sâmbăta trecută Ripensia se impusese cu 4-0. La rezultatul final şi-au adus contribuţia în special trei jucători care au reuşit duble, Alexandru Popovici şi Denis Golda pentru Ripensia şi, respectiv, Felipe Acosta pentru Pandurii după cum a informat liga2.ro. Echipa gazdă Ripensia a deschis scorul rapid, în minutul 7, prin Alexandru Popovici dar Pandurii au reușit să își domine serios adversarul după ce s-a marcat, iar în minutul 15, Felipe Acosta a egalat. Oltenii i-au mai ținut minute bune pe timișoreni în propria jumătate, dar aceștia din urmă au fost mai eficienți și au marcat în minutul 32, prin Denis Golda, scor cu care s-a și intrat la pauză. La reluarea jocului, Sebastian Velcotă a egalat pentru Pandurii în minutul 50. Pandurii au dominat apoi din nou iar peste două minute, Felipe Acosta a marcat din nou. Ripensia și-a mai revenit și a egalat la 3-3 în minutul 61, prin același Denis Golda, însă tot Pandurii a revenit în avantaj din minutul 69, după un gol marcat de Daniel Filip, un jucător nou aflat în probe la gorjeni. Timișorenii au mai egalat odată în minutul 82, prin Alexandru Popovici. Pe final, s-a dictat şi un penalty pentru timișoreni dar Sokovic a bătut însă ca la rugby, și partida s-a încheiat după acea fază.

Antrenorul Călin Cojocaru a trimis pe teren din primul minut următoarea echipă: Aldescu – Diau, Cotolan, Luzemo, Filip, Sylla, Dobre, Acosta, Peia, Bunga, Goma iar pe parcursul meciului au mai intrat: Iovicin, Oprița – Velcotă, Corduneanu, Habet, Răchișan, Zaborowski, Grecu, Erhard, Rasoveanu, Cojocaru.

Galerie foto


Vizualizări: 894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: