UCB Târgu Jiu se pregăteşte pentru retur

Handbaliştii de la UCB Târgu Jiu au aflat programul celui de-al treilea turneu din acest sezon, cu care va începe returul Diviziei A. Până acum federaţia nu a stabilit încă locul unde se va desfăşura acest turneu, dar gorjenii de la UCB ar dori ca meciurile să se dispute la Târgu Jiu.

Considerat începutul returului actualului sezon competițional al Diviziei A la handbal masculin, cel de-al treilea turneu, a cărui locație de desfășurare încă nu a fost stabilită de către Federația Română de Handbal, se va desfășura în perioada 19-21 februarie.

La acest turneu, studenţii gorjenii vor disputa trei jocuri cu Dobrogea Sud Constanța, CSM București şi  CS Medgidia. „Ne așteaptă trei partide la fel de dificile, dintre care două în compania unor echipe mai bine clasate momentan, iar prima partidă va fi în compania echipei în fața căreia ne-am impus la limită în primul meci, după o lungă perioadă de pauză competițională. Speram că, până la ora primului meci, tot lotul să fie valid, chiar dacă după ultimul turneu din luna ianuarie, nu mai putin de 4-5 jucători au acuzat accidentări, unii dintre aceștia fiind încă în perioada de recuperare”, a anunţat directorul clubului,

Virgil Popovici, precizând că are încredere în echipă: „Am încredere în băieții noștri, iar la finalul celui de-al treilea turneu, sper ca poziția noastră în clasament să fie şi mai aproape de cea care asigură îndeplinirea obiectivului de performanță stabilit pentru acest sezon”

Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncusi" din Târgu Jiu a mai anunţat că a solicitat oficial Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul primăriei acordul dar şi sprijinul în organizarea la Târgu Jiu a unuia dintre cele două turnee rămase de disputat. Având o sală noua la Târgu Jiu un astfel de turneu poate fi organizat în Gorj, directorul clubului UCB precizând că are acordul pentru cea de-a treia sală de sport necesară, fiind vorba de sala modernă şi omologată de FRH de la Runcu.

Vizualizări: 314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: