Surpriza lui Rotaru pentru viitorul antrenor al Craiovei

Patronul Universităţii Craiova pregăteşte o surpriză pentru viitorul antrenor al oltenilor. Mihai Rotaru vrea să aducă la prima echipă cel mai bun jucător al satelitului din Liga 3.

Universitatea Craiova încă nu și-a numit un nou antrenor după demiterea lui Corneliu Papură. Dar tehnicianul care va ajunge în Bănie va găsi în lot unul dintre jucătorii de perspectivă din România, Andrei Burlacu (24 de ani). Patronul Mihai Rotaru și Ovidiu Costeșin, directorul sportiv al Universității Craiova, au fost împreună să urmărească meciul amical disputat între echipa secundă a oltenilor și colega de serie din Liga 3, CSO Filiași, scor 6-1 pentru alb-albaștri.

Cei doi oficiali ai Craiovei au venit special pe arena „Aripile”, de lângă Aeroportul Craiova, pentru a urmărit tinerii echipei de la formația secundă. Printre aceștia s-au numărat Andrei Burlacu și Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci. Ambii au reușit să înscrie câte un gol, impresionându-l pe Rotaru. Andrei Burlacu la cei 24 de ani este unul dintre veteranii echipei secunde și e gata să revină în lotul primei formații. Din informațiile publicate de ProSport, Rotaru îl vrea cât mai urgent pe Andrei Burlacu la prima echipă pentru a se lupta pe postul de titular cu Andrei Ivan și Ștefan Baiaram, toți trei fiind mijlocași stânga.

Burlacu a cochetat cu prima echipă a oltenilor în perioada 2015-2019, însă câteva probleme de sănătate l-au scos din circuit și acesta a fost împrumutat la Poli Iași, Chindia și Concordia Chiajna.

Vizualizări: 1,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: