Constantina Diţă are susţinea CS Pandurii pentru şefia federaţiei

Campioana olimpică la maraton, Constantina Diță, s-a aflat în aceste zile la Târgu Jiu unde a purtat discuţii cu reprezentanţii CS Pandurii şi antrenorii de atletism din judeţ despre candidatura sa la şefia Federaţiei Române de Atletism. Sportiva gorjeancă se bucură de tot sprijinul celor care au format-o ca sportivă şi al clubului de la care a plecat.

Născută la Turburea, dar fiind şi cetăţean de onoare al municipiului Târgu Jiu, Constantina Diţă a dorit să discute despre intenţiile sale de a candida la şefia federaţiei şi cu gorjenii săi, deşi avea sprijinul necondiţionat al acestora.

Campioana olimpică la maraton de la Beijing îşi doreşte să devină președinte al Federației Române de Atletism şi a expus în faţa foştilor colegi şi antrenori de la CS Pandurii, şi a conducerii clubului, intenţiile sale în ceea ce priveşte viitorul atletismului românesc.

Directorul clubului Pandurii, Mihai Prunariu, a asigurat-o pe marea sportivă de tot sprijinul gorjenilor pentru a ocupa pe viitor funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Atletism, ocupată în prezent de Florin Florea.

Multipla medaliată în probele de maraton şi semimaraton se află în această perioadă într-un periplu prin ţară vizitând mai ales cluburile de atletism, pentru a se edifica asupra condiţiilor în care care se pregătesc sportivii români. „Vreau să merg pe la toate cluburile de atletism din ţară, să văd în ce condiţii de pregătesc atleţii noştri, copiii, viitori campioni ai României, pentru că este important să le creăm condiţii copiilor şi sportivilor de performanţă. Sper să am timp să ajung pe la toate cluburile de la noi din ţară. Sunt 251 de cluburi la noi în România dar sper să ajung la toate şi să văd ce condiţii au fiecare club şi să putem să îmbunătăţim condiţiile pentru fiecare în parte”, a spus Constantina Diţă care cunoaşte foarte bine condiţiile oferite atleţilor la Târgu Jiu, în noul stadion, ea participând efectiv la inaugurarea acestuia.

Vizualizări: 366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: