Pandurii, obosiţi după două săptămâni de cantonament

Pandurii Târgu Jiu va încheia vineri cantonamentul de la Timişoara şi jucătorii vor reveni la Târgu Jiu după câteva zile libere. Înainte de a pleca spre casă, cei de la Pandurii vor mai juca un amical cu Ripensia, echipă cu care au mai disputat un joc în week-end-ul trecut.

Pandurii încheie vineri stagiul de pregătire de la Timişoara cu un ultim meci amical, în compania celor de la Ripensia, formaţie cu care gorjenii au jucat şi săptămâna trecută şi în faţa căreia au pierdut, scor 0-4. Miercuri cei de la Pandurii au pierdut şi amicalul cu ASU Poli, echipă care a încheiat deja pregătirea pentru că are meci programat în Cupa României.

Antrenorul Călin Cojocaru a precizat că a înțeles erorile făcute de echipa sa, obosită de antrenamentele fizice intense. ”Am jucat cu Poli, o echipă bună, la alt nivel față de noi. Ei în câteva zile joacă meci oficial, noi abia în 28 februarie avem primul meci. Nu e tot aia să începi peste o săptămână sau peste trei săptămâni. Sunt mulțumit, dar asta nu scuză greșelile pe care le-am făcut. Am luat foarte ușor goluri, ceea ce nu-mi place”, a spus antrenorul pandurilor care vrea mai mult de la jucătorii săi: „S-a văzut la noi oboseala. Efortul fizic m-a interesat mai mult la băieți. Vreau altceva de la jucători. Chiar dacă sunt obosiți, vreau să joace cu capul, nu să joace haotic, să gândească altfel fazele. Ne-au lipsit și mulți jucători cu ușoare accidentări, Dodoi, Pleșa, Bakary, Buaben, Rasoveanu, care contează pentru noi și lucrul acesta s-a văzut. Nu am avut forță, nu ne-am creat ocazii multe, iar pe fază defensivă nu am fost organizați așa cum trebuie.

În amicalele de la Timişoara Pandurii a câștigat cu 1-0 cu CSC Dumbrăvița (Liga 3), a pierdut cu Ripensia (scor 0-4) și a trecut cu 1-0 de CSC Ghiroda și Giarmata Vii (Liga 3).

Pandurii nu va juca în prima etapă programată să se dispute în 2021, din cauza faptului că seria are un număr impar de echipe iar în runda a 16-a este rândul gorjenilor să stea. Primul joc oficial îl are programat în jurul datei de 27 februarie, cu Petrolul Ploiești, pe teren propriu.

Vizualizări: 508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: