Anchetă cu poliţişti „distraţi”, dar penali!

Viaţă grea pentru doi agenţi ai IPJ Gorj care lucrează la postul de Poliţie din Scoarţa şi care în ajunul nopţii de Înviere s-au distrat mai mult decât ar fi fost cazul. Aflaţi în timpul liber, Marian Ionuţ Vârjan şi Dan Sorin Trancă au mers la un club din centrul oraşului Tg. Jiu, de unde au fost daţi afară la cererea altor clienţi, deranjaţi de comportamentul lor. Ulterior, maşina cu care se deplasau poliţiştii au intrat în coliziune cu un autoturism al firmei de pază care deservea localul de unde au fost evacuaţi.

Poliţiştii îmbrăcaţi în civil nu s-au lăsat scoşi uşor din local, dar în cele din urmă tot în stradă au ajuns, fiind daţi afară cu ajutorul agenţilor firmei de pază. Aceştia au plecat cu o maşină, la volan urcându-se Vârjan. Drumul poliţiştilor a fost însă destul de scurt pentru că, după câteva minute, pe strada Popa Şapcă au lovit o maşină cu un echipaj de intervenţie al firmei de pază ai cărei agenţi îi scoseseră afară din local, şoferul, respectiv Vârjan, respingând categoric ideea că el ar fi condus.

Poliţistul a refuzat să sufle în fiola colegilor săi de la rutieră şi s-a ales, astfel, cu un dosar penal, cercetările urmând să fie coordonate de un procuror, conducerea IPJ Gorj promiţând măsuri drastice împotriva celor doi. „Conducerea IPJ Gorj va lua măsuri ferme de urgenţă faţă de poliţiştii implicaţi în incidentul din data de 11 spre 12 aprilie”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Cei doi oameni ai legii riscă acum sancţiuni disciplinare sau chiar destituirea.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: