Andrei a constituit o comisie de păzit elevii

Prefectul Judeţului Gorj, Vasile Liviu Andrei, a convocat astăzi, 18 octombrie a.c. o şedinţă privind siguranţa în şcoli şi in perimetrul unităţilor de învăţământ. În cadrul întâlnirii s-a stabilit ca începând de marţi, 19 octombrie a.c, să funcţioneze o comisie formată din reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Inspectoratului de Jandarmi „Tudor Vladimirescu“, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj, Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, Direcţiei Sanitar Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor Gorj şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Lt. Col. Dumitru Petrescu“Gorj. 

Comisia va verifica dacă, în timpul orelor de curs, elevii se află în sălile de clasă sau în barurile din apropierea unităţilor de învăţământ. Membrii comisiei se vor întruni în fiecare zi de luni.

Totodată, Prefectul Judeţului Gorj, Vasile Liviu Andrei, a solicitat reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, să verifice dacă în toate unităţile şcolare din judeţ este asigurată încălzirea având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: