Andrei Ivan poate fi vândut de Universitatea Craiova

Andrei Ivan are cifre mult mai bune acum decât în 2017, anul în care a plecat la Krasnodar. Din informațiile publicate de gsp.ro, e foarte probabil ca acesta să plece de la Universitatea Craiova.

Andrei Ivan afirma pentru gsp.ro că deocamdată își dorește „trofee cu Universitatea Craiova și multe goluri. „Momentan încă nu mă gândesc din nou la un transfer în străinătate", a spus jucătorul dar, din informațiile Gazetei Sporturilor, nici clubul n-ar autoriza o plecare acum. Dar în vară, în funcție de consistența ofertelor, s-ar putea discuta și despre o a doua plecare din Bănie. „El ştie, poate mai bine decât alţii, cât este de greu în străinătate, dar sunt sigur că a remarcat şi lucrurile bune din fotbalul important şi îşi doreşte să se reîntoarcă afară. Pentru a obţine asta, el trebuie să continue acest sezon bun, echipa să aibă performanţe şi sunt sigur că la vară, la finalul campionatului, vor apărea oferte adevărate pentru el. Staţi liniştiţi, e suficient de matur ca să nu mai creadă că ofertele serioase vin după trei sau şapte meciuri reuşite! Ştie bine că-i trebuie seriozitate, constanţă şi meciuri bune legate", a comentat antrenorul Laurențiu Reghecampf o posibilă plecare a jucătorului, la DigiSport.

Cert este că Ivan are cifre mai bune în acest moment decât în ianuarie 2017, anul în vara căruia a fost vândut lui FK Krasnodar în schimbul a 3 milioane de euro. Atunci se lăuda cu 7 goluri și 4 assist-uri, în toate competițiile, acum a ajuns golgeterul și principalul motor al echipei cu 11 goluri și 3 assist-uri, ultimul sâmbătă, pentru 1-0 cu Rapid.

Un alt mare plus este experiența acumulată de el în cei 5 ani scurși de atunci. Perioadă în care Ivan s-a călit în Rusia și apoi în Austria, unde a fost împrumutat un sezon, la Rapid Viena, dar a trecut și prin numeroase situații dificile, anume accidentări sau momente când jocul nu i-a ieșit deloc.

Vizualizări: 1,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: