Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doi panduri au întârziat la reunire 

Din lotul echipei Pandurii care a evoluat în prima parte a acestui sezon au fost anunţaţi doar doi absenţi, doi jucători străini care au întârziat la reunire. Sean Aerts şi Peniel Obeng au anunţat clubul că vor reveni la pregătire după reunire, alţi doi jucători fiind accidentaţi iar data revenirii  lor la pregătire nefiind încă certă.  

Pandurii Târgu Jiu a început pregătirea în formulă aproape completă având doar doi jucători întârziaţi şi doi cu probleme medicale mai vechi.

Antrenorul Mario Găman a explicat care este situația absenților şi întârziaţilor din lot, precizând că Vrutal nu va mai reveni la Pandurii în timp ce Obeng şi Aerts doar întârzie.

„Am avut și trei absenți, pe Vrutal, care se pare că nu va mai veni, Sean Aerts și Peniel Obeng. Sean va ajunge la sfârșitul acestei săptămâni, iar Obeng pe data de 2 februarie”, a explicat Găman la Accent Tv, precizând că va mai aduce şi juniori din pepiniera clubului: „Cu acest lot se va merge mai departe. Eu vreau să mai aduc 5-6 copii de la Centrul de Copii și Juniori pentru a-i putea crește, pentru a-i putea forma și sper, în scurt timp, să ne putem folosi și de ei”.

La reunirea lotului au fost prezenţi 23 de fotbalişti dar, între timp s-au mai alăturat lotului o parte dintre juniorii pe care antrenorii îi vor urmări în perioada următoare. La finalul acestei săptămâni va avea loc şi primul meci de verificare din această iarnă urmând ca apoi echipa să înceapă un stagiu de pregătire centralizată la baza proprie de pregătire.

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: