Andrei Maioreanu, pus la punct de Petrescu şi Voica

Social-democratul Andrei Maioreanu nu se mai ţine la replicile venite după ce în emisiunea Interviurile Infinit FM de luni i-a atacat pe Ilie Petrescu şi primarul Ion Voica. Primarul Voica zice că Maioreanu „a devalizat comuna Săcelu” iar Petrescu îi transmite că-ar trebui să-şi amintească ce-a făcut pe vremea când conducea UVA Rovinari. Andrei Maioreanu l-a făcut pe primarul Ion Voica „iresponsabil” acuzându-l că nu este în stare să monteze centrale termice la şcolile din Maghereşti şi din centrul comunei Săcelu. În plus, i-a imputat că, la una dintre unităţi, a montat geamuri termopan şi nu se mai face ventilaţie în sălile de clasă.

Replica edilului din Săcelu la adresa vicepreşedintelui PSD este extrem de dură: „Maioreanu are ţintă politică, nu altceva, caută funcţii călduţe. Ce-a făcut el pentru comuna Săcelu-”, întreabă Ion Voica. Primarul îl acuză pe social-democrat că „a participat la devalizarea localităţii” sale, pe vremea când era director al Unităţii de Valorificare a Activelor Rovinari.

O altă persoană care a dorit să dea replică la declaraţiile lui Andrei Maioreanu din emisiunea Interviurile Infinit FM, este preşedintele conservatorilor Ilie Petrescu. Despre acesta, vicepreşedintele PSD a comentat că ar trebui „să lase la o parte orgoliile care l-au etichetat în ultima vreme drept o persoană conflictuală”.

Ilie Petrescu e de părere că Andrei Maioreanu nu ştie ce se întâmplă în Motru, altfel nu l-ar caracterizat aşa pentru că a avut o poziţie fermă după majorarea preţului gigacaloriei. „Să-şi aducă aminte acest domn ce-a făcut la UVA când era director!” zice liderul PC Gorj. (M.M.)

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: