Andrei va vorbi „bărbăteşte“ cu primarul din Schela

Prefectul Liviu Andrei a declarat la Radio Infinit că va avea o discuţie cu primarul din Schela, Aristide Şerbănescu, după ce acesta a anunţat că toată lumea din primărie, inclusiv el, îşi va da demisia din instituţie.

„Mâine, poimâine, depinde şi de timpul dumnealui o să avem o discuţie bărbătească pentru că trebuie să ştiu. Nu ne jucăm, aruncăm aşa cu tot felul de lucruri de genul acesta pe piaţă”, a spus prefectul.

Liviu Andrei că primarul trebuie să spună dacă într-adevăr are de gând să plece sau spune aşa, „numai ca declaraţie“.

 „O să-i spun: «Domne’, chiar ai de gând să faci treaba asta sau rămâne numai ca declaraţie-». În cazul în care este hotărât va trebui să facem ceea trebuie să facem. Paşii trebuie urmăriţi cu atenţie, ca în momentul în care pleacă domnul Şerbănescu de acolo şi îşi depune demisia… Trebuie să îşi dea demisia iniţial. Nu poate să plece altfel. În momentul acela va trebui să stea o perioadă, dacă are viceprimar, acesta îi va prelua atribuţiunile, dacă nu consiliul va trebui să se reunească, să aleagă pe cineva să îi exercite funcţia până la alegerile care vor fi. E o chestiune complicată, dar sper să nu se întâmple acest lucru şi să meargă treburile aşa cum au mers şi până acum, mai bine, mai rău…”. 

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: