Andrieş: Toată lumea a pus tunurile pe noi

Antrenorul echipei de handbal Energia Târgu Jiu, Liviu Andrieş, a răspuns acuzaţiilor venite din partea fostului preşedinte al secţiei, Andrei Maioreanu. Acesta din urmă a declarat că banca tehnică de la Energia ar trebui schimbată pentru că debutul este dezastruos. Energia a început cu două eşecuri, iar ultimul, cu nou-promovata Vaslui, a fost usturător. Energia se pregăteşte acum cu meciul cu Odorhei, iar Andrieş le cere jucătorilor să strângă rândurile şi să se concentreze la această partidă.

 „Toată lumea a pus tunurile pe noi”, a declarat Liviu Andrieş, după ce a fost atacat dur de Andrei Maioreanu, care a cerut schimbări la echipă. Antrenorul a declarat însă că cei din conducerea clubului i-au acordat, în continuare, încredere. Referitor la afirmaţiile lui Maioreanu, „fost preşedinte“, Andrieş spune că „deocamdată“ se abţine să comenteze. ”În urma acestor evoluţii şi a faptului că nu am acumulat niciun punct, pe bună dreptate, toată lumea a pus tunurile pe noi. Nu trebuie să găsim scuze, pentru că suntem principalii vinovaţi de ceea ce s-a întâmplat. Mie îmi dă mult de gândit ceea ce s-a întâmplat în debutul campionatului, dar sper să găsim în cel mai scurt timp soluţii care să ne aducă şi puncte în clasament. Nu avem ce să reproşăm conducerii. Cei din conducere şi-au manifestat în continuare încrederea, atât în jucători, cât şi in mine. Noi suntem datori conducerii. Au avut dreptate să ne reproşeze jocul slab şi rezultatele. Ne-au cerut să ieşim cât mai repede din această pasă, chiar dacă au trecut doar două etape”, a declarat Andrieş.

Antrenorul a vorbit şi despre meciul de la Odorhei. ”Vrem victoria la Odorhei, dar şi un joc bun din partea echipei. Echipa din Odorhei pleacă cu prima şansă, dar noi nu trebuie să mergem acolo cu capul plecat. Mergem acolo să ne jucăm şansa. Noi am făcut meciuri bune în ultimii ani la Odorhei, unde am şi câştigat puncte. Sperăm să aducem din nou puncte de acolo”, a spus Andrieş.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: