Când vrea Romanescu să folosească „bradul lui Cârciumaru”

De un milion de lei ar fi avut nevoie municipalitatea ca să cumpere o instalație nouă cu care să împodobească orașul în acest an, de sărbători. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că a împrumutat ornamentele și a plătit 150 de mii de lei pentru asta. La anul, dacă va rămâne în continuare pe fotoliul de primar, Romanescu promite să folosească și bradul artificial care a costat 100 de mii de euro, care a fost cumpărat de fostul primar Florin Cârciumaru.

Bradul ar fi putut fi folosit ani buni, dar nu a fost aprins decât doi ani în centrul orașului. A costat peste 100 de mii de euro și a fost cumpărat în rate. În acest an, ca și iarna trecută, va rămâne tot în depozit.

Cu toate acestea, primarul Marcel Romanescu a transmis că are un plan cu acest brad pentru anul viitor. „Bradul lui Cârciumaru va rămâne și în acest an în depozit. Va mai fi folosit. În următorul mandat, pentru că acesta se încheie la vară. Dacă voi continua și cel de-al doilea mandat, bradul îl voi instala într-unul dintre cartierele din municipiul Târgu Jiu, pe o platformă pe care o voi amenaja din timp”, a explicat primarul Marcel Romanescu, la Tele3.

Duminică, la ora 19, va fi aprins iluminatul festiv în Târgu Jiu. Ornamentele care au împodobit centrul orașului au fost împrumutate și, pentru asta, municipalitatea a cheltuit 150 de mii de lei. „Pentru ornamentele de sărbători, bulevarde, centrul orașului și alte cartiere, am închiriat, în acest an. Nu ne-am permis să cumpărăm o nouă instalație ornamentală. Am închiriat o instalație pe care o folosim doar în acest an. Toate aceste ornamente ne-au dus undeva la 150 de mii de lei. A fost soluția pe care am decis să o promovăm ținând cont că nu găseam foarte ușor un milion de lei ca să putem cumpăra întreaga instalație. Cred că cetățenii din Târgu Jiu își doresc în fiecare an și elemente deosebite, diferite față de anii trecuți”, a mai adăugat Romanescu.
 

Vizualizări: 1,965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: