Angajări la Ambulanţa Gorj

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a scos la concurs un post de medic şi un post de ambulanţier. Nevoia de medic este însă atât de mare încât conducerea unităţii a transformat postul de medic pe urgenţă în post de medic în medicină de familie sau medicină generală, în speranţa că îl va ocupa cineva.

Marinică Niculescu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a precizat că în Gorj nu există medici de urgenţă decât la Unităţile de Primiri Urgenţe şi de acolo nu pleacă nimeni pentru un post la Ambulanţă. Concursul va avea loc cel mai probabil la sfârşitul lunii mai, în acest moment având loc înscrierile. „Am speranţe că se va înscrie cineva. Este vorba de un post de medic la substaţia de la Cărbuneşti. Până acum nu s-a înscris nimeni şi sunt puţin sceptic că o va face cineva. Este criză de medici pe urgenţă în toată ţara, cel puţin în Gorj nu sunt deloc. Postul este prevăzut în organigramă”, a declarat Marinică Niculescu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În cadrul aceleiaşi unităţi mai este vacant un post de ambulanţier. Concursul pentru acest post este programat în data de 27 mai 2015. „Mai avem nevoie de un ambulanţier pentru staţia din Târgu Jiu. Şi aici condiţiile sunt dificile pentru că trebuie să aibă şcoală de ambulanţier şi să aibă cel puţin un an vechime ca şofer pe maşinile sanitare. Nici pentru acest post nu s-a înscris nimeni deocamdată”, a declarat Marinică Niculescu, directorul SJA Gorj.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: