Angajări la o firmă din Parcul Industrial Gorj

Una dintre firmele ce își desfășoară activitatea în Parcul Industrial din Bumbești-Jiu are nevoie de angajați. Societatea are ca obiect de activitate confecțiile textile. Numărul comenzilor a crescut, iar angajatorul are nevoie de oameni calificați.

Directorul Parcului Industrial de la Bumbești-Jiu, Eftimie Popescu, spune că este nevoie de 10-15 oameni care să aibă calificare în confecții textile. De asemenea, acesta mai spune și faptul că angajatorul oferă condiții de muncă destul de avantajoase.

”În acest moment, Parcul Industrial are 9 societăți care își desfășoară activitatea. Ultima firmă care a venit în parc este o societate de confecții textile. Aseară m-a sunat să-mi spună că are nevoie urgentă de cel puțin 10-15 persoane calificate în acest domeniu, mai ales că numărul comenzilor este mare și are nevoie de angajați. Mâna de lucru calificată este din ce în ce mai greu de găsit pentru societățile ce solicită personal angajat destul de numeros. Vreau să se știe că la Parcul Industrial de la Gorj se caută muncitori pe confecții textile cu condiții destul de avantajoase”, a spus Eftimie Popescu, la Târgu Jiu Tv.

În prezent, în interiorul parcului se află 9 firme care își desfășoară activitatea.

Vizualizări: 1,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: