Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce externalizări pregătește CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia nu vrea să mai administreze hotelurile din Rânca, Târgu Jiu, Turceni și Baza de Tratament Săcelu. Toate aceste active sunt considerate ca fiind neprofitabile, aducând pierderi companiei energetice.

Planul de restructurare al CE Oltenia prevede ca aceste imobile împreună cu baza de la Săcelu să fie externalizate. Consilierul managerului companiei energetice, Ion Rușeț, spune că toate aceste active ale companiei trebuie să fie predate cumva comunităților locale.

”În  programul acesta de restructurare se vorbește de externalizarea acestor activități. Discutăm despre baza de la Săcelu. În limbajul managerial se vorbește de active toxice, care produc pierderi și nu aduc venituri. Avem în momentul de față biserici, cimitire, școli din zona de minerit care sunt în proprietatea noastră. Ele trebuie să fie redate comunității locale, cu respectarea legislației în domeniu, care nu a fost favorabilă acestor transferuri. Baza de Tratament Săcelu, Hostelul Miami și cel de la Rânca, hotelul de la Turceni sunt active care vor fi externalizate. Urmează să vedem în ce mod. Fie va fi creată o societate cu participație mixtă, din care să se facă parte și Consiliile locale care sunt interesate, ori să fie vândute”, a spus Ion Rușet, la Tele 3.

Vizualizări: 3,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: