Angajări la primării

Mai multe primării din Gorj fac angajări în această perioadă. Primăria Comunei Cruşeţ caută inspector de specialitate, grad profesional II, în cadrul Compartimentului administrație publică, juridic, resurse umane și agricultură.

Candidații trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă în domeniul cadastru și topografie, dar și șase luni vechime în specialitate. Concursul va începe pe 15 decembrie cu proba scrisă.

Primăria Comunei Logreşti caută să angajeze electrician. Sunt necesare minim studii profesionale cu specializarea electrician sau cu atestat/certificat calificare. Concursul va începe pe 15 decembrie cu proba scrisă.

Primăria Municipiului Târgu Jiu a scos la concurs postul de șef serviciu – Secții sportive din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitate de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul educație fizică și sport. De asemenea, să fie absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției sau cu diplomă echivalentă. Se impune și o vechime de minimum 5 ani în specialitatea studiilor.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 7 decembrie 2021, ora 16.00. Proba scrisă va fi pe 21 decembrie, iar data interviului va fi anunțată ulterior.

Vizualizări: 2,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: