Angajări pentru o fabrică de confecţii din Rovinari

O firmă din care deţine o fabrică de confecţii în municipiul Târgu Jiu face 40 de angajări la Rovinari, unde va deschide în curând un punct de lucru.

Preselecţia pentru angajarea de maşinişti sau confecţioneri îmbrăcăminte va avea loc pe 25 martie în Târgu Jiu, strada Vulcan, nr. 2. Angajatorul a anunţat cetăţenii din Rovinari despre această ofertă, aplicând anunţuri în acest sens chiar şi la sediul primăriei. Salariile oferite nu sunt mari, însă angajaţii îşi vor putea creşte veniturile dacă se vor dovedi productivi. „Angajăm 40 de confecţioneri îmbrăcăminte. În jurul datei de 15 aprilie vom deschide un punct de lucru la Rovinari, în suprafaţă de 300mp. Acum lucrăm la partea de utilare. Oferim condiţii şi cadru legal de muncă. Acceptăm necalificaţi, îi putem califica la locul de muncă. Numai să îşi dorească să înveţe. Cu greu găsim forţă de muncă. Şi aici, la Târgu Jiu, avem 15 locuri de muncă vacante. Salariul este minimul pe economie şi poate fi majorat în funcţie de performanţe”, a spus Marilena Popescu, consilier economic în cadrul societăţii. 

Fabrica de la Târgu Jiu are circa 70 de salariaţi. Articolele de îmbrăcăminte realizate aici sunt vândute la export, în special în Italia.

Vizualizări: 418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: