Concurs pentru şefia Spitalului Orăşenesc din Rovinari

Consiliul de Administraţie al Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari a scos la concurs postul de manager al unităţii. Actualul şef al spitalului, Constantin Talabă, spune că îşi va depune candidatura la acest concurs. Mai sunt şi alte persoane interesate, cum ar fi medicul urolog Kadour Aksam de la spitalul din Turceni.

Constantin Talabă ocupă interimar postul de manager al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari. În luna noiembrie a anului trecut a fost numit în funcţie printr-o dispoziţie a primarului Dorin Filip, urmare a demisiei chirurgului Robert Calotescu. Acum, la expirarea celor 6 luni de interimat, postul a fost scos la concurs. Talabă spune că îşi va depune candidatura pentru că are multe proiecte pe care vrea să le finalizeze, ţelul principal fiind acreditarea unităţii spitaliceşti. „Ca unul care a muncit aici pentru realizarea unor obiective, îmi doresc să continui treaba cu proiectele începute şi să le ducem la bun sfârşit, proiectul principal fiind acreditarea spitalului. Sigur că îmi voi depune candidatura, toată lumea este liberă să o facă, de aceea am scos postul la concurs”, a declarat Constantin Talabă, managerul interimar al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari.

Interesat de şefia unităţii spitaliceşti din Rovinari este şi un fost medic al spitalului, sirianul Kadour Aksam, care de la începutul anului prestează activitate la spitalul din Turceni. Aksam este medic primar urolog şi nu este la prima încercare de a ocupa o funcţie de conducere. Sirianul a vrut să promoveze pe postul de director medical al spitalului din Turceni, însă, pentru că nu a completat corect documentele, dosarul i-a fost respins înainte de a intra în cursa pentru a acest post, spune conducerea Spitalului Turceni. Postul a fost ocupat de un medic chirurg, Liviu Martin, în urma concursului ce a avut loc la începutul acestei luni. Tot atunci, Gabriela Udriştoiu a câştigat concursul pentru postul de director financiar-contabil al unităţii spitaliceşti.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: