Angajată a BCR Motru, condamnată din nou

Finalul de an i-a adus unei foste salariate a BCR Motru o sentință penală cu condamnare, asta după ce, în cursul anului 2012 femeia a mai primit o condamnare de 5 ani cu executare.

În ambele dosare a fost acuzată că a folosit bani din conturile clienților pe care îi avea la bancă, din prima pedeapsă ea executând deja o mare parte. Acum magistrații au ținut cont de situația respectivă și au contopit cele două pedepse, cea rezultată nefiind încă una definitivă, ci doar una care îi arată angajatei respective, Lica Florea, că are în continuare probleme cu instanțele de judecată.

Magistrații de la Judecătoria Motru au decis și sumele de bani pe care femeia trebuie să le achite către bancă sau clienților acesteia pentru a stinge problemele financiare generate de fosta salariată. Sumele nu sunt unele mici și se adaugă celor pe care femeia a fost obligată de instanță să le achite în precedentul dosar în care a și fost condamnată încă de acum trei ani. „Admite acţiunea civilă formulată de BCR SA şi, în consecinţă, obligă inculpata să plătească acestei părţi civile suma de 8774,32 euro, plus dobânda legală aferentă debitului, calculată de la data despăgubirii clientei Cotîrgăşanu Andruţa, respectiv 13.06.2012 şi până la data plăţii efective. Respinge acţiunea civilă formulată de Cotîrgăşanu Andruţa( actual Otelita ) privind obligarea inculpatei la plata sumei de 2000 euro. Admite acţiunea civilă formulată de Chiţoran Elena şi, în consecinţă obligă inculpata în solidar cu BCR SA să plătească acestei părţi civile suma de 14000 lei, plus dobânda legală aferentă debitului. Respinge acţiunea civilă formulată în procesul penal de BCR SA, privind obligarea inculpatei la plata către aceasta a sumei de 1500 lei, cu dobânda legală aferentă, ca inadmisibilă în cadrul procesului penal”, au mai decis judecătorii, femeia având de achitat și 1400 de lei cheltuieli judiciare către statul român.

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: