Angajată consilier la două primării din judeţe diferite

Elena Mosor, fosta primăriţă de la Alimpeşti, este consilier personal pentru doi primari din judeţe diferite. Pesedista Mosor îl consiliază pe liberalul Daniel Florea, care i-a luat locul la Primăria Alimpeşti, dar şi pe Cristian Birăruţ, primarul PSD al comunei Alunu, din Vâlcea.

Dacă la Alimpeşti este angajată cu jumătate de normă, la Primăria Alunu are normă întreagă. Consilierul PMP, Leonida Belgher, o acuză că „mănâncă banii amărâţilor” degeaba. „E de trei ori femeie, e super Hopa Mitică, cum o pui tot în picioare pică, pentru că mănâncă din banii amărâţilor, are pensie de vreo trei ani şi ia 2000 de lei de la Alunu şi 1000 de lei de la Alimpeşti pentru patru ore după-amiaza, după ce se închide primăria. De dimineaţă până la ora 15.30 stă la primărie la Alunu, iar pe la orele 17-18 vine la primărie la Alimpeşti. Ce face aici nu-mi dau seama, dacă primarul actual ştia că nu se descurcă, nu trebuia să candideze”, spune Belgher.
Elena Mosor susţine că munceşte inclusiv sâmbăta şi duminica, la Primăria Alimpeşti. „La Alimpeşti sunt consilier al primarului, cu o jumătate de normă, iar la Alunu sunt cu normă întreagă de prin luna august a anului trecut. Este primar nou, e la început de drum. Fac naveta, mi-e foarte uşor pentru că nu am decât 10 kilometri de la Alimpeşti la Alunu. La Alimpeşti asigur permanenţa şi sâmbăta şi duminica şi preiau toate probleme primarului care apar în aceste zile, plus două ore după program”, a precizat Elena Mosor.
La rândul său, îl acuză pe Belgher că nu-i place să muncească. „Nu-i nicio problemă, cine poate să muncească, munceşte. Belgher dacă n-a putut să muncească niciodată e problema lui, lui nu-i place munca, e un om căruia nu-i place să muncească, vrea să primească de toate degeaba”, a menţionat Mosor.

Vizualizări: 4,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: