Angajaţi de la Ocolul Silvic Turceni, reţinuţi

Poliţiştii din oraşul Turceni au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă,  trei persoane cu vârste cuprinse între 49 şi 62 de ani, suspectate de comiterea infracţiunilor de delapidare, fals intelectual şi uz de fals.

Continuând cercetările într-un dosar penal aflat în lucru, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au documentat activitatea infracţională a trei suspecţi, în sarcina acestora reţinându-se că în perioada 2002 - mai 2011, în calitate de contabil şef, respectiv gestionari în cadrul Ocolului Silvic Turceni, în calitate de casieri, prin întocmirea de dispoziţii de plată, documente contabile primare în fals şi falsificarea ordinelor de plată ar fi efectuat plăţi ilegale din casieria Ocolului Silvic Turceni, sau prin virament bancar ar fi încasat, necuvenit, sume de bani pe care le gestionau, creând un prejudiciu de peste 1.100.000 lei.

Urmare a probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea, pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 24 ore, a celor trei suspecţi aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cursul zilei de 23 octombrie 2013 aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Biroul de presa al IPJ Gorj

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: