Angajaţii AJOFM, „prinşi“ de flacăra violet

Flacăra violet a instituit o nouă modă printre angajaţii instituţiilor publice. Angajaţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj s-au prezentat ieri la serviciu îmbrăcaţi în mov. Să-şi fi ales oare aceştia vestimentaţia gândindu-se că vor fi protejaţi de flacăra violet...- Ei spun că nu.

După exemplul celor de la centru, bugetarii de la Gorj îmbracă joi haine de culoare mov pentru a fi feriţi de necazuri. Un exemplu în acest caz sunt angajaţii AJOFM Gorj unde, de la secretară, jurist şi până la director de serviciu îmbracă joia un articol de culoare mov. Directorul Agenţiei susţine că vestimentaţia angajaţilor nu are nicio legătura cu legenda flăcării violet. „E la modă să îmbraci haine de culoare mov, nu le-am impus eu acest lucru şi nici ei nu cred că se gândesc la flacăra violet”, a spus Mihaela Moţa, director Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj (AJOFM).

Termenul a devenit celebru după ce unul dintre pesedişti a spus că Traian Băsescu a câştigat alegerile pentru că s-a îmbrăcat joia în violet.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: