Angajaţii primăriei nu au adunat toţi câinii morţi

Cadavrele câinilor morţi din zona Drăgoieni nu au dispărut, deşi angajaţii Direcţiei de Servicii Comunale din cadrul primăriei Târgu Jiu au fost să îi ridice. Alte zeci de cadavre au rămas împrăştiate în urma lucrătorilor.

Câmpul din apropierea cartierului Drăgoieni era luni plin de aproape 100 de cadavre de câini morţi. După ce medicii din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj au preluat un cadavru pentru a efectuarea probelor, Direcţia de Servicii Comunale a mers pentru ridicarea câinilor morţi, spre incinerare. Numai că şi-au făcut treaba doar pe jumătate. Alte zeci de cadavre au rămas acolo unde erau. Perimetrul pe care sunt împrăştiaţi este foarte mare, de aceea lucrătorii nu au mai stat să-i caute. Echipa de ecarisaj a ridicat aproximativ 20 de cadavre, însă numărul câinilor morţi este multe mai mare.

Rezultatul autopsiei efectuate de medicii veterinari din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare confirmă faptul că animalele au murit în urma intoxicării cu substanţe nocive. Deocamdată nu se ştie cine a dus câinii la periferia municipiului Târgu Jiu.

Oamenii primăriei vor trebui să revină în zonă pentru a ridica şi restul de cadavre împrăştiate pe tot câmpul.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: