Angajaţii primăriei Rovinari pun piedici anvelopării blocurilor

Ipoteză şoc lansată de consilierii locali din oraşul Rovinari. Un consilier local susţine că primăria este pe punctul de a  pierde banii pentru anveloparea celor cinci blocuri din cauza salariaţilor din primărie care nu au întocmit în timp util documentaţia aferentă acestei investiţii. Consilierul susţine că structuri de conducere din primărie au rămas fidele familiei Filip şi pun beţe în roate întocmai ca rudele fostului primar să arate cu degetul către liberali la viitoarele alegeri. O firmă din Slatina este favorita licitaţiei, însă lucrarea se adjudecă abia astăzi.

Anveloparea celor cinci blocuri din oraşul Rovinari este în continuare în pericol, astăzi fiind ultima zi în care s-ar mai putea depune contestaţii. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, primăria ar pierde banii de la Ministerul Dezvoltării pentru acest proiect, dacă nu sunt contestaţii, constructorul ar trebui să finalizeze investiţia în mai puţin de două luni. Consilierii locali din Rovinari lansează ipoteze greu de imaginat. ”S-ar părea că sunt puse piedici chiar de oamenii din primărie. După decesul fostului primar, în primărie au rămas tot structurile vechi de conducere, care sunt, parte dintre ei, apropiaţi ai familiei Filip şi vor să arate cu degetul la actuala administraţie că nu este în stare să facă treaba asta. Vor să îngreuneze lucrurile ca să se piardă banii, ca mai apoi să aibă ei un responsabil. Până la această dată salariaţii primăriei trebuiau să aibă angajamentele de plată, acordul proprietarilor din blocurile respective, toate semnăturile luate şi nu au aşa ceva, acesta e motiv de desfacere a contractului de muncă pentru că procedurile se cunoşteau încă din august. Şi la Investiţii, şi la Achiziţii sunt o armată de oameni, puteau să aibă toate aceste semnături de la locatari în regulă”, a spus un consilier local din Rovinari.

În cazul în care nu apar contestaţii, firma constructoare ar urma să lucreze suplimentar la lucrare ca să termine în timp util. ”Astăzi va veni constructorul care ar trebui să câştige licitaţia, este o firmă din Slatina, o să stăm de vorbă cu el şi o să-l rugăm să termine lucrarea în două luni, să se încadreze înainte de 1 ianuarie 2016 ca să nu pierdem fondurile. O să-i rugăm să facă un efort, poate un program suplimentar, o să le punem şi noi la dispoziţie tot ce putem ca să se încadreze în termen”, a mai spus consilierul locale din Rovinari.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: