Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Angajaţii primăriei şi hoţii, monitorizaţi la Bustuchin

Primarul din comuna Bustuchin a montat camere de luat vederi în toată comuna. În felul acesta supraveghează tot ce se întâmplă pe raza localităţii. Ion Ciocea a luat această decizie pentru a descuraja hoţii din comună, iar dacă cineva săvârşeşte vreo infracţiune, poliţiştii să se poate folosi de imagini pentru a prinde infractorii. „Am montat în jur de 13 camere în toată comuna. În prezent nu funcţionează, pentru că avem nevoie de un aviz de la poliţie. Le-am montat pentru că vrem să descurajăm hoţii. Sunt mulţi bătrâni şi s-au trezit cu răufăcători pese ei în casă. Noi ne uităm pe camere. Dăm imaginile şi la poliţie şi este uşor să-i identifice”, a declarat Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin.

Nu doar în comună au fost montate camere de luat vederi, ci şi în primărie, pentru ca primarul să vadă cum se comportă funcţionarii cu cetăţenii. „Am montat camere de luat vederi şi în primărie, să văd cum se ocupă funcţionarii de cetăţeni. Să le vorbească frumos, să le rezolve problemele”, încheie primarul.

(A.F.)

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: