Delir în Turcia: al doilea Hagi ar putea juca la Galatasaray

Antrenorul turcilor de la Galatasaray, Okan Buruk, îl dorește foarte mult pe Ianis Hagi, care va reveni în curând pe teren. Fanii echipei sunt în delir după ce au aflat vestea și au asaltat site-ul clubului cu mesaje pentru aducerea lui Hagi II, Ianis fiind născut chiar la Istanbul.

Al doilea Hagi este la un pas să ajungă în Turcia, la Galatasaray. Turcii au oricum un respect deosebit pentru acest nume, grație evoluțiilor spectaculoase ale lui Gică Hagi la echipa emblematică a turcilor. Orice turc care aude că ești român întreabă de Gică Hagi iar posibilitatea ca al doilea Hagi să joace la ei în campionat i-a entuziasmat.

Galatasaray a pus ochii pe Ianis Hagi, la propunerea antrenorului principal Okan Buruk. Tehnicianul formației din Istanbul este convins că fotbalistul lui Glasgow Rangers poate aduce un mare plus la gruparea galben-roșie, care este lider în clasamentul din Super Lig după primele 19 etape ale sezonului, la patru puncte în fața principalei urmăritoare Fenerbahce.

Presa din Turcia anunță că șefii lui Galatasaray vor să facă orice fel de efort pentru a-l aduce pe Ianis Hagi la Istanbul – chiar locul său de naștere. „Gruparea galben-roșie se pregătește să joace tare în perioada de transferuri din această iarnă. Galatasaray, care nu a putut profita din plin de mai mulți jucători de atac – în special Rashica, Mata and Seferovic – și-a propus să transfere marcatori. Aslan a pornit deja demersurile pentru starul român Ianis Hagi, care a stat departe de gazon pentru aproximativ un an de zile și care este așteptat să revină pe teren la finalul acestei luni.

Galatasaray a urmărit cu mare atenție starea de sănătate a starului român și se pregătește să îl transfere pe Ianis, fiul legendei Gheorghe Hagi. Antrenorul Okan Buruk este cel care insistă pentru transferul fiului fostului său coechipier.  Vârful de atac, care este legat prin contract de Glasgow Rangers până în iunie 2026, a marcat de 15 ori și a oferit 21 de pase de gol în timpul perioadei petrecute la clubul din Scoția, pentru care a jucat 85 de meciuri. Ianis, care s-a născut la Istanbul în perioada în care Gheorghe Hagi îmbrăca tricoul lui Glatasaray, este mai mult decât interesat să evolueze pentru clubul din Istanbul, iar echipa turcă vrea să facă orice este nevoie pentru a-i obține semnătura”, a notat publicația Karar.

Suporterii lui Galatasaray au „înnebunit” când au aflat că Ianis Hagi este în drum spre Istanbul. Aceștia au umplut spațiul virtual cu comentarii prin intermediul cărora i-au transmis internaționalului român că îl așteaptă la clubul pentru care tatăl său, Gheorghe Hagi, a scris istorie.

Vizualizări: 1,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: