Ce soluții are Rotaru dacă Neagoe nu poate sta pe bancă

Meciul cu FC Botoșani ar fi trebuit să constituie debutul lui Eugen Neagoe pe banca oltenilor. Chiar dacă a pregătit echipa Neagoe nu a putut sta pe bancă din cauza faptului că nu a reziliat contractul cu U Cluj și trebuie să aștepte decizia de la comisiile FRF.

Eugen Neagoe n-a putut să stea pe bancă și a urmărit meciul cu FC Botoșani din tribune, întrucât contractul său n-a putut fi înregistrat din cauza unui litigiu cu “U” Cluj.

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, s-a declarat extrem de dezamăgit după acest eșec, a criticat atitudinea jucătorilor și a cerut măsuri adecvate din partea staff-ului tehnic.  “Aveam cu totul și cu totul alte așteptări de la primul meci. Sunt mai mult decât dezamăgit, sunt supărat! Mă bazam pe modul în care s-au prezentat în cantonament, pregătirea, meciurile amicale. N-avem restanțe față de jucători. Din păcate, depindem de mentalul unor jucători într-un anumit moment. Staff-ul știe cel mai bine ce trebuie să facă, cine are psihic de campion, pentru că noi vrem să creștem campioni”, a spus Mihai Rotaru care are deja soluții dacă Neagoe nu poate sta pe bancă: „Corneliu Papură are un contract de antrenor principal cu noi. Sperăm ca Eugen Neagoe să-și rezolve cât mai repede problema cu “U” Cluj, chiar săptămâna aceasta, apoi lucrurile vor intra pe un făgaș normal. În club îi avem cu licența PRO pe Sorin Cârțu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu și Gică Craioveanu. Nu sunt supărat pe Eugen Neagoe. Fiecare jucător a făcut ce a vrut. Există șanse ca domnul Neagoe să fie pe bancă la meciul cu Hermannstadt, dar luăm în calcul inclusiv la meciul cu Farul, din deplasare”.

Vizualizări: 4,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: