Corvinul Hunedoara va juca vineri la Târgu Jiu

Corvinul Hunedoara și-a anunțat programul meciurilor amicale și va juca mai bine de un tur de campionat într-o lună. Unul dintre meciurile amicale ale hunedorenilor se va disputa vineri, la Târgu Jiu, adversarul fiind echipa de Liga 2 ACS Viitorul Târgu Jiu.

Corvinul Hunedoara va juca un număr record de meciuri amicale până la reluarea Ligii 3. Echipa clasată pe locul 1 în Seria 9, antrenată de Florin Maxim, va disputa 11 partide test până la prima confruntare oficială, iar doi dintre adversari sunt în Liga 2.

Hunedorenii vor juca mai bine de jumătate din numărul de meciuri pe care îl dispută într-un sezon regulat de Liga 3, pe durata unei singure luni. Deși joacă în Liga 3, hunedorenii s-au reunit pe data de 16 ianuarie, iar cantonamentul acestei ierni va avea loc la Arad, în perioada 13-24 februarie.

Primele două meciuri amicale vor fi în compania unor formații din Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu (27 ianuarie) și Politehnica Timișoara (1 februarie), iar ulterior celelalte meciuri amicale vor fi disputate în compania unor cluburi din Liga 3. „Elevii lui Florin Maxim au stabilite, până acum mai multe partide de verificare, după următorul program:

27 ianuarie – Viitorul Tg. Jiu (L2) – la Târgu Jiu

01 februarie – Poli Timişoara (L2) – la Timişoara

07 februarie – CSM Reşiţa (L3) – la Reşiţa

10 februarie – Minerul Ocna Dej (L3) – la Hunedoara

15 februarie – Şoimii Lipova (L3) – în cantonament

18 februarie – FC Bihor (L3) şi Crişul Chişineu Criş (L3) – triunghiular în cantonament.

21 februarie – CSC Ghiroda (L3) şi Phoenix Buziaş (L3) – triunghiular în cantonament

24 februarie – Phoenix Buziaş (L3) – la Hunedoara

01 martie – CSM Reşiţa (L3) – la Hunedoara”, a anunțat Corvinul Hunedoara pe site-ul oficial.

Spre deosebire de echipa cu care vor juca vineri, la Târgu Jiu, hunedorenii comunică constant cu fanii și anunță programul echipei, deși joacă în Liga 3.

După 15 etape din sezonul de Liga 3, Corvinul Hunedoara nu a pierdut vreun meci. Echipa din Seria 9 este iar, ca stagiunea trecută, favorită certă la accederea în Liga 2.

Vizualizări: 1,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: