Anton face treabă beton!

Pandurii au un mijlocaş beton! Nu numai că distruge acţiunile adversarilor, dar Paul Anton s-a pus şi pe înscris goluri! A marcat de 3 ori în ultimele două meciuri şi a contribuit din plin la victoriile cu Viitorul Constanta şi Severin. Ajuns recent la 22 de ani, Anton nu ascunde faptul că visează la un transfer în străinătate.

Anton a împlinit vineri 22 de ani şi a sărbătorit din plin ziua de naştere. Mijlocaşul defensiv a înscris o dată cu Viitorul Constanţa şi de două ori în victoria de la Severin.

Din betonist în goleador !

De meserie „distrugător” al acţiunilor adversarilor, Anton a prins gustul golului. Până la golul din meciul cu Viitorul Constanţa, mijlocaşul marcase doar o dată în carieră în Liga 1. Şi acela un gol marcat spre finele anului trecut pentru Bistriţa. După reuşita cu stângul din faţa trupei lui Hagi însă, Anton a înscris un eurogol la Severin şi apoi a avut curajul de a executa un penalty. „Mă bucur că am reușit să luăm toate cele trei puncte de la Severin, ca și în meciul cu Viitorul. Important e că am reușit să câștigăm, că am și marcat e o satisfacție în plus pentru mine. Sper să meargă treaba bine în continuare, nu neapărat să marchez. Dacă e să fie, cu atât mai bine. De obicei, de ziua mea am avut noroc să dau gol, să dau pasă de gol sau să evoluez bine. Mă bucur că a fost să fie așa”, spune Anton.

Visează la un transfer afară

Anton se bucură că a lăsat Gloria Bistriţa pentru Pandurii în iarnă. De la retrogradare a ajuns direct în lupta pentru Europa League. Sosit la Tg-Jiu de numai 6 luni, Anton nu neagă că visează la un transfer în afară după modelul Maxim. Jucătorul e monitorizat de nemţii de la Borussia Mönchengladbach, dar vrea să plece doar după ce încearcă o aventură europeană cu Pandurii. „Mă așteptam la această performanță a Pandurilor. Încă de la venirea mea declaram că o să ajungem în Europa. Orice jucător își dorește să joace în străinătate, dar deocamdată sunt la Târgu Jiu, mă simt bine aici, îmi doresc să ne calificăm în Europa, să joc cu Pandurii în Europa. Am văzut și eu în presă că am fost monitorizat, dar eu încerc să-mi fac treaba și la final vom vedea ce va fi”, mai zice Anton.

„Noi, jucătorii, nu vorbim în vestiar de problemele despre care se aude, asta e problema conducerii, avem încredere în ei. La noi nu sunt întârzieri cu banii, totul este OK.”                    Paul Anton, Pandurii

700 – de mii de euro este cota de piaţă a lui Anton, mijlocaş sosit în iarnă gratis la Pandurii

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: