Anton: Nu am fost ofertat de Steaua

Fotbalistul Paul Anton de la Pandurii a declarat pentru Digi Sport că nu a fost ofertat de Steaua. După plecarea lui Mihai Pintilii el este cel care l-ar putea  înlocui. Antrenorul Stelei, Costel Gîlcă, a declarat că l-ar prefera pe Anton, dar preşedintele executiv al pandurilor Eugen Pîrvulescu ar vrea să-l dea în iarnă. Mai scump. Anton este cotat la preţul de 1,9 milioane de euro.

Anton spune că nu are nicio ofertă de la Steaua. "Nu am nicio ofertă deocamdată, cred că o să rămân la Pandurii dacă nu vine vreo propunere. Nu știu ce se va întâmpla, dar orice transfer la o echipă cu pretenții este mult mai bun!", a declarat Paul Anton.

În vârstă de 23 de ani, Anton are deja experiența cupelor europene, după ce a jucat cu Pandurii în grupele UEFA Europa League, așa că poate să se adapteze imediat la Steaua, sub comanda lui Costel Gâlcă. El este considerat un fotbalist foarte talentat, cu un viitor frumos în fotbalul românesc. „Ştiam înainte să semnez cu Steaua că Pintilii va pleca. Îl ştiu pe mijlocaşul celor de la Pandurii, deoarece l-am urmărit în meciurile din Liga I. Îl vreau pe Anton la Steaua şi sper să reuşim până la urmă să îl aducem în Ghencea. Este un fotbalist foarte bun”, a declarat tehnicianul Costel Gâlcă.

Numai că Paul Anton este sub contract cu Pandurii până în anul 2016. „Ţinem şi noi la preţ, dar deocamdată zic eu că, cel puţin până în toamnă, Paul Anton ar trebui să rămână la echipa noastră. Ne ajută şi pe noi, se ajută şi pe el. Dar niciodată nu zicem nu“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

29 - de meciuri a jucat Anton pentru Pandurii în ultimul sezon al Ligii 1, marcând două goluri

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: