Antonescu: Nu sunt la Miami cu Ponta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că nu se află la Miami în concediu împreună cu premierul Victor Ponta, ci împreună cu familia, iar cu prim-ministrul a discutat în urmă cu o săptămână pe subiectul numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor.

"Sufleteşte, dar şi politic, mă aflu alături de premier. Nu la Miami, n-am fost încă în această viaţă la Miami şi nu mă aflu nici acum la Miami, sunt mult mai aproape. (...) Nu sunt în vacanţă alături de premier, cred că măcar în vacanţă trebuie să fim alături de familiile noastre", a spus Antonescu. De asemenea, el a precizat răspunzând unei întrebări că nu a mai discutat cu Ponta de aproximativ o săptămână. "În ultima săptămână nu (am vorbit, n.r.). Am vorbit chiar acum o săptămână, când se pregătea să plece în concediu. Nu ştiu dacă la Miami sau în altă parte, ştiu că pleca şi el 10-12 zile în concediu. Am discutat, lucrurile sunt foarte clare. O să vedem ce se întâmplă la capătul acestei aşteptări, pe care nu o putem împiedica. Vom vedea decizia domnului Băsescu în jurul datei de 23 august, când expiră interimatul domnului Ponta şi atunci vom acţiona în consecinţă", a mai declarat liderul PNL.

Antonescu ţinut să precizeze că lucrurile între el şi Victor Ponta sunt "mai clare, mai aşezate şi mai bune ca niciodată".Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, luni, că "pe plaja din Miami nu se află doar Victor Ponta, ci şi liderul PNL Crin Antonescu", susţinând că aceştia "pun ceva la cale, poate o rocadă preşedinte-premier", pentru că nu s-ar fi dus degeaba aşa departe. "Nu ştiu ce fac liderii USL. La Miami pe plajă nu e doar domnul Ponta, mai e un domn, Antonescu", a declarat Lăzăroiu.

Întrebat de jurnalişti dacă are informaţii că cei doi lideri USL îşi petrec concediul împreună, Lăzăroiu a răspuns: "Miami nu e aşa mare să nu se întâlnească". "Cine ştie ce pun ei la cale, poate pun la cale o rocadă preşedinte-premier. Pun ei ceva la cale, nu s-au dus degeaba aşa departe, puteau să vină mai aproape", a mai afirmat Sebastian Lăzăroiu

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: