Deputatul Mocioi, la lopată cu locuitorii din Tismana

Deputatul Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) de pe Colegiul 5, Niculina Mocioi, a dat la lopată alături de locuitorii din Tismana. Potrivit unui comunicat de presă, Mocioi a participat, ieri, la o acțiune de voluntariat organizată de Primăria Tismana, în colaborare cu organizația PP-DD Tismana.

Este vorba de pietruirea a 10 km de drum din satul Sohodol. Primăria Tismana a achiziționat balastul, însă nu a angajat o firmă pentru răspândirea pietrișului pe drum, ci a recurs la ajutorul locuitorilor și al colegilor de partid.

Deputatul Niculina Mocioi a pus mâna pe lopată și a muncit laolaltă cu locuitorii din Tismana. “Am fost invitată de organizația PP-DD din Tismana la această acțiune de pietruire a unui drum foarte important pentru locuitori. Am adus cu mine încă trei persoane pentru că dacă suntem mai mulți putem să lucrăm mai eficient. Îl felicit pe domnul primar Marian Slivilescu pentru acest demers, acela de a rezolva o problemă a zeci de familii și totodată pentru decizia de a implica oamenii în această acțiune. Voluntariatul este un mod de a aduce oamenii la un loc și e mare lucru”, a declarat Niculina Mocioi.

tismana_1

Localnicii au fost impresionați de participarea Niculinei Mocioi la această acțiune, dat fiind că orașul Tismana nu face parte din Colegiul 5.

Niculina Mocioi a mers la Tismana cu încă trei consilieri municipali: Constantin Bulteanu- Târgu Jiu și Florentina Petrișor, Constantin Colțatu - Motru.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: