Haos la PRM: Consilierii excluşi de Bucălăete, reconfirmaţi de Dascălu

Cei doi consilieri locali daţi afară din PRM Gorj de preşedintele exclus Gheorghe Bucălăete au fost reconfirmaţi ca membri de cel care se intitulează preşedintele interimar al formaţiunii politice, Dumitru Dascălu. Acesta din urmă a transmis o adresă către primăriile Schela şi Peştişani, prin care contrazice adresele trimise de Bucălăete.

Preşedintele PRM Gorj, Dumitru Dascălu, a depus cate o adresă la primăriile din Peştişani şi Schela, prin care reconfirmă calitatea  de consilier şi membru de partid celor doi ''excluşi'', Ovidiu Gelatu şi Constantin Tănăsoiu. Asta după ce săptămâna trecută, ex-preşedintele Gheorghe Bucălăete a transmis o altă adresă prin care se menţiona că cei doi şi-au pierdut aceste “privilegii”. Dascălu spune că el a fost ales preşedintele interimar al organizaţiei judeţene. “Da, am trimis aceste adrese. Sunt membri ai Partidului România Mare şi niciodată nu au fost excluşi din partid. Am fost numit de Biroul Permanent al partidului preşedinte interimar la filiala Gorj a PRM. Plenara a fost pe 15 iunie şi eu am fost numit începând cu 1 iulie. Ştampila e la mine, a… că are şi Bucălăete ştampile deţinute abuziv, este treaba lui. Le are la el şi nu vrea să le predea. Am ştampila conform numirii în funcţia de preşedinte, e aceeaşi ştampilă ca a Biroului Permanent. Bucălăete are ştampilele partidului la el, s-a baricadat în sediu, nu ştiu ce gânduri are băiatul ăsta, dar asta nu înseamnă că partidul nu îşi desfăşoară activitatea. Săptămâna viitoare rezolvăm şi cu prezenţa lui în partid. Deocamdată nu îl dau în judecată, acţionăm conform statutului partidului. O să îi cerem situaţia financiară a partidului, pentru că încă este membru şi nu o să îl excludem pentru că mi-ar părea rău, e tânăr şi s-ar mai putea recupera ceva de la el”, a declarat Dumitru Dascălu.

Dascălu: Nu candidez. Am fost soluţia de avarie!

Dascălu, care face parte din grupul de peremişti antiVadim, mai spune că săptămâna viitoare se vor aduna la Alba Iulia pentru a vota noul preşedinte al organizaţiei naţionale, iar după aceea vor avea loc şi alegeri la organizaţia judeţeană, la şefia căreia spune că nu va candida. Vrea totuşi o funcţie.

Cât despre viitorul preşedinte al filialei de la Gorj, spune că are deja doi favoriţi. “Sâmbătă avem congresul şi săptămâna viitoare o să avem timp să rezolvăm şi celelalte probleme interne, că sunt foarte multe. În timp ce Bucălăete umbla după cai verzi pe la Bucureşti, în Gorj a fost ţinută conferinţa judeţeană a partidului cu delegaţi din toate localităţile. Eu nu vreau să candidez, vreau să asigur alegeri libere şi neinfluenţate în Gorj. Eu am fost soluţia de avarie, în Gorj, după Bucălăete PRM-ul ar trebui să nu mai existe. Vreau să fiu în Biroul Executiv Judeţean. Am orientări pentru viitorii candidaţi, nu ştiu la care o să-i acord zestrea mea de electorat. Sunt doi tineri de valoare cu electorat în spate, nu ca Bucălăete, care n-are niciun fel de electorat”, a precizat Dumitru Dascălu.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: