Antrenorul Energia: Vom încerca să mergem la fel de sus!

Antrenorul cipriot, Antonis Constantinides, a acceptat să rămână la Târgu Jiu şi a anunțat deja care sunt obiectivele sale pentru stagiunea următoare.

Vrea titlul în Liga Națională și pe cât posibil, o reeditare a parcursului de anul acesta din EuroChallenge. „Vom încerca să mergem la fel de sus în EuroChallenge, dar nu știu dacă vom putea realiza acest lucru, iar din moment ce de anul acesta am vorbit de titlu în România, nu sunt genul de antrenor care să mă tem de obiective sau lucruri mărete, voi încerca să construiesc echipa în așa fel încât să ne luptăm pentru campionat sezonul viitor. Nu știu dacă vom reuși acest lucru, dar vom încerca. În privința jucătorilor nu este un aspect despre care să discutăm în public despre nume. Îmi doresc ca cei mai mulți dintre ei să continue aici la Tg-Jiu, alături de mine. Va trebui să respectăm decizia fiecărui jucător, dacă vor dori să meargă în altă parte. Din moment ce Louis vrea să renunțe voi încerca să-i păstrez pe toți ceilalți alături de mine”, a spus acesta. Antonis speră să convingă cât mai mulți dintre actualii jucători ai Energiei să rămână la Tg-Jiu și pentru sezonul viitor, dar în același timp cere înțelegere din partea tuturor dacă jucătorii vor opta să plece la alte echipe pentru oferte mai bune.

Antonis Constantinides va mai rămâne încă două zile la Târgu-Jiu, timp în care va purta câteva discuții preliminare cu oficialii clubului gorjean privind strategia din sezonul viitor. Probabil va fi o vară lungă și fierbinte pentru oficialii gorjeni, care trebuie să alcătuiască un lot competitiv pentru viitorul sezon, un lot care să se plieze pe obiectivele antrenorului Antonis Constantinides.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: