Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anul lui Grig cel Mic

Grigoras, one man show! Nu e vorba insa de antrenorul pandurilor, ci de fiul acestuia, Alex. Grigoras cel mic a facut spectacol la petrecerea de final de an. A luat microfonul si si-a dovedit calitatile de cantaret. Pentru Grigoraș junior, 2011 a fost un an excelent. A urcat de la liga a III-a direct la liga întâi și a prins câteva meciuri la Pandurii.

Grigoraș junior a arătat că nu e greu să te integrezi la Pandurii. Băiatul antrenorului Petre Grigoraș s-a împrietenit repede cu noii săi colegi și a arătat că știe să se distreze alături de aceștia. Visează acum la un retur perfect care să-i ducă pe panduri în Europa League.

Război în familie !

Deși e vorba de fiul său, Petre Grigoraș nu i-a acordat tratament preferențial lui Alex. L-a băgat în teren doar atunci când a meritat iar juniorul s-a străduit să nu-l dezamăgească. La final de an, cei doi au plecat fericiți spre casa de la Bacău pentru a petrece sărbătorile în liniște. Grigoraș cel mic a dezvăluit că se înțelege bine cu tatăl său dar e și în ”război” cu acesta. Motivul- Antrenorul e fan înfocat al Barcelonei și al lui Messi, în timp ce juniorul e cu Real Madrid și Cristiano Ronaldo. ”Sărbătorile o să le petrec în familie, tot timpul le fac așa, Crăciunul în familie cu domnul Grigoraș care acum o să-mi fie tata, până acum mi-a fost antrenor. Nu cred că o să vorbim de fotbal în vacanță. Dacă nici acum nu ne bucurăm de ea, atunci când- De Barcelona să vorbească el, că eu sunt cu Real Madrid. E război din punctul ăsta de vedere, eu sunt fan înfocat Real, el Barca. Cum să mă bată, nu e Realul pe primul loc- Vedem la sfârșit!”, spune Alex cel care a sosit în vară la Pandurii. ”Prioritatea mea e să merg acasă, să stau cu familia, pentru că mi-e dor de soţie, de casă. Am stat foarte mult timp plecat şi vreau să mă relaxez cât pot de mult în această perioadă”, spune și antrenorul pandurilor la capătul unui an extrem de agitat.

A sărit direct două ligi

Alex Grigoraș a ajuns în vară la Pandurii după ce a încheiat conturile cu Callatis Mangalia, echipă ce tocmai obținuse promovarea în liga a doua. S-a adaptat mai greu la început și din cauza unei accidentări la spate dar a prins echipa în partea a doua a turului după accidentarea gravă a lui Băcilă. ”A fost probabil cel mai bun an pentru mine, o promovare cu Mangalia, apoi un salt uriaș la liga întâi unde am debutat destul de repede. Personal sunt mulțumit, sper să nu mă opresc aici și să încep să dau și eu goluri, ca prietenul meu Maxim. Eu cred că antrenorul e cât de cât mulțumit de mine având în vedere pasul mare pe care l-am făcut. Nu știu dacă raportul antrenorului Grigoraș vine pe adresa clubului sau acasă dar dacă nu m-a dat afară până acum înseamnă că e bine”, glumește Alex.

”A fost o clasare foarte bună pentru noi, sper să ținem pasul și în retur pentru că doar turul nu contează la sfârșit. E un grup extraordinar aici și de aia am reușit să fim așa sus. Suntem o familie, un grup foarte unit, ăsta e secretul și nu cred că sunt singurul copil al domnului Grigoraș, toți suntem copiii lui”                  

Alex Grigoraș, Pandurii

210 minute a prins Grigoraș junior în tricoul pandurilor în 9 meciuri, din care 1 ca titular. Nu a reușit încă niciun gol pentru Pandurii.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: