Anunt oficial: Cum iei lumina in noaptea de Inviere

Anuntul oficial al Patriarhiei Romane. Tot ce trebuie sa stii despre slujbele de Florii si Inviere. Cum iei lumina in noaptea de Inviere fara sa mergi la biserica.

Reprezentantii Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române au adus lamuriri cu privire la slujbele de Florii si Inviere, au anuntat cum se va aduce lumina de la Ierusalim si cum va fi impartita pentru bisericile din toata tara si ce trebuie sa stie credinciosii in aceasta perioada, in plina pandemie de coronavirus.

BOR a raspuns la intrebarea pe care si-o pun multi romani: Cum iei lumina in noaptea de Inviere daca nu mergi la biserica in timpul starii de urgenta decretate pe fondul epidemiei de COVID-19?

Anuntul oficial al Patriarhiei. "Pelerinajul de Florii se suspendă anul acesta. Ramurile de salcie sau finic vor fi binecuvântate în biserică (în Sâmbăta lui Lazăr, 11 aprilie 2020, după Vecernie sau în Duminica Floriilor, 12 aprilie 2020) şi vor fi distribuite, de către voluntari, credincioşilor din parohie care solicită aceasta. Voluntarii vor purta măşti şi mănuşi de protecţie", precizează Patriarhia.

Vezi aici cum vor lua lumina credinciorii in noaptea de Inviere daca nu au voie sa mearga la biserica din cauza epidemiei de coronavirus.

Vizualizări: 1,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: