Anunturi de mediu

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

S.N.L.O - E.C. ROŞIUŢA, titular al proiectelor, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectele:

1.                 “Scoaterea definitivă din circuitul silvic a unei suprafeţe de 3.7 ha teren cu vegetaţie silvică pentru extinderea haldei de steril Valea Ştiucani-Cariera Roşiuţa”, propus a se desfăşura în extravilanul comunei Slivileşti, sat Ştiucani, jud.Gorj, în UP III, Ua 71B, Ocolul Silvic Motru din cadrul Direcţiei Silvice Targu-Jiu.

2.                 “Scoaterea definitivă din circuitul silvic a unor suprafeţe de 9.94 ha teren cu vegetaţie silvică pentru extinderea haldei de steril Valea Ştiucani-Cariera Roşiuţa” propus a se desfăşura în extravilanul Comunei Slivileşti, sat Ştiucani, jud.Gorj, în UP IV, Ua 240 B, Ua 240C, Ua 240D, Ocolul Silvic Motru, din cadrul Direcţiei Silvice Tg-Jiu.

3.                 “Scoaterea definitivă din circuitul silvic a unei suprafeţe de 1.8 ha teren cu vegetaţie silvică pentru extinderea haldei de steril Valea Ştiucani-Cariera Roşiuţa” propus a se desfăşura în extravilanul Comunei Slivileşti, sat Ştiucani, jud.Gorj, în UP IV, Ua 240 A, UA 240 E, Ocolul Silvic Motru din cadrul Direcţiei Silvice Tg-Jiu.

4.                 “Scoaterea definitivă din circuitul silvic a unei suprafeţe de 1,7600 ha teren cu vegetaţie silvică pentru extinderea haldei de steril Valea Ştiucani-Cariera Roşiuţa” propus a se desfăşura în extravilanul Comunei Slivileşti, sat Ştiucani, jud.Gorj, în UP III, Ua 70, Ocolul Silvic Motru din cadrul Direcţiei Silvice Târgu-Jiu.

5.                 “Scoaterea definitivă din circuitul silvic a unei suprafeţe de 4,5 ha teren cu vegetaţie silvică pentru extinderea haldei de steril Valea Ştiucani-Cariera Roşiuţa” propus a se desfăşura în extravilanul Comunei Slivileşti, sat Ştiucani, jud.Gorj, în UP III, Ua 69, Ocolul Silvic Motru din cadrul Direcţiei Silvice Tg-Jiu.

6.                 “Scoaterea definitivă din circuitul silvic a unei suprafeţe de 1,000 ha teren cu vegetaţie silvică pentru extinderea haldei de steril Valea Ştiucani-Cariera Roşiuţa” propus a se desfăşura în extravilanul Comunei Slivileşti, sat Ştiucani, jud.Gorj, în UP IV, Ua 241, Ocolul Silvic Motru din cadrul Direcţiei Silvice Tg-Jiu.

Proiectele deciziei de încadrare şi motivele care le fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun. Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Anunţ de mediu

Roşu Grigore anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul EXTINDERE SPAŢIU COMERCIAL- CONSTRUCTIE CU FUNCŢIUNE DE CAZARE, propus a fi amplasat în comuna Plopşoru, sat Izvoarele, judeţul Gorj. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr 76, Târgu Jiu, jud Gorj, în zilele de luni-vineri, între 8.30-14.00. Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Gorj, strada Unirii, nr 76, municipiul Târgu Jiu.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: