Anunţuri de mediu

SC CETU MĂTĂSARI SRL, cu sediul social în com. Mătăsari, sat Mătăsari, anunţă publicul interesat că a depus solicitarea  de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de „Spălătorie auto” (Cod CAEN 4520 Întreţinerea şi reparaţia autovehiculelor), pentru punctul de lucru din comuna Mătăsari, sat Mătăsari.

Observaţiile, sugestiile şi reclamaţiile publicului se primesc în scris la sediul APM Gorj, municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr.76, judeţul Gorj.

…………………….

CÎMPEANU GHEORGHE titular al proiectului „Construire bazine campare peşte” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire bazine campare peşte” propus a fi amplasat în Runcu, sat Runcu, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din str. Unirii, nr. 76, municipiul Tg-Jiu, în zilele de luni-vineri, între orele 08-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: