Anunţuri de mediu

ILIECRISTIAN anunţă elaborarea primei versiuni a PUZ CONSTRUIRE HALĂ (SERVICE AUTO ŞI DEZMEMBRĂRI AUTO) ŞI ÎMPREJMUIRE din municipiul Târgu Jiu, str. Merilor şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, str. Unirii, nr. 76, Târgu Jiu, zilnic între orele 09:00 – 15:00 în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

...........................

CÎRSTOC FLORIN-IONUŢ anunţă elaborarea primei versiuni a PUZ CONSTRUIRE HALĂ PRODUCŢIE (CĂRBUNE DE GRĂTAR ŞI DERIVATE) ŞI SPAŢII DEPOZITARE din Comuna Leleşti, sat Frăteşti şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, str. Unirii, nr. 76, Târgu Jiu, zilnic între orele 09:00 – 15:00 în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

...........................

ILINCA ILIE ŞI SC LUZAN COM SRL anunţă elaborarea primei versiuni a ”PUZ SCHIMBARE DE DESTINAŢIE A ZONEI INDUSTRIALE ÎN ZONĂ MIXTĂ ÎN VEDEREA CONSTRUIRII DE CONSTRUCŢII COMERCIALE, PENTRU SERVICII DE SĂNATATE, DE TURISM, ADMINISTRATIVE, DE LOCUINŢE COLECTIVE, CONSTRUCŢII      ŞI AMENAJĂRI SPORTIVE, DEPOZITE din municipiul Târgu Jiu, str. Calea Severinului, nr. 1 şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu.  

Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, str. Unirii, nr. 76, Târgu Jiu, zilnic între orele 09:00 – 15:00 în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: